Qui som

Dijous 22 de gener de 2015. Fa fred i Barcelona es va fent fosca. Tres estudiants de Periodisme i Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra decideixen crear un blog. Volen seguir de ben a prop la setmana de BCNegra 2015. Així comença la seva aventura.

La notícia arriba a mans de la policia, que investiga qui s’amaga darrera de TotBCNegra. Després de llargues cavil·lacions, el cas queda resolt. Aquestes són les tres culpables.

Meritxell Batlle bcnegra

Nom: Meritxell

Cognoms: Batlle Cardona

Lloc de residència: Sabadell

Any de naixement: 1995

Antecedents sospitosos: Se l’ha vist fent un cafè mentre llegia Agatha Christie. Acumula denúncies per fumar pipes en llocs públics.

 

núria falcó bcnegra

Nom: Núria

Cognoms: Falcó Romagosa

Lloc de residència: Barcelona

Any de naixement: 1995

Antecedents sospitosos: Testimonis revelen que va amb barret i gavardina a comprar obres de Mary Higgins Clark i Stieg Larsson.


marina riera bcnegra

Nom: Marina

Cognoms: Riera Rodoreda

Lloc de residència: Barcelona

Any de naixement: 1995

Antecedents sospitosos: Freqüenta biblioteques de Barcelona buscant llibres del Sherlock Holmes. Diuen que té un amic imaginari anomenat Watson.

3 pensaments sobre “Qui som

  1. Recordo una experiencia semblant, en el meu blog encara hi figura l’enllaç en la columna de blogs afins, i que tot essent profitosa va acabar quan va acabar l’obligació doncs era una ‘assignatura’. A veure si vosaltres teniu continuitat. Es bo que la novel·la policiaca i negra tingui ressó.
    Ànims!

    M'agrada

Deixa un comentari