Claudio Cerdán s’endu el premi ‘Ciudad de Santa Cruz de Tenerife’

MARINA RIERA (@rr_marina) – L’escriptor murcià ha estat el guanyador de la primera edició del premi de novel·la negra Ciudad de Santa Cruz de Tenerife. “Un mundo peor”, el seu sisè llibre, ha rebut el guardó atorgat amb motiu de la primera edició de Tusantacruz Noir, festival negrocriminal a la capital de les Illes Canàries.

La novel·la, publicada per Versatil l’any passat, explica la història del detectiu Roberto Cusac, que alcoholitzat i solitari, viu obsessionat per una desaparició que va destrossar la seva vida al complet; la del seu fill. Una novel·la que, com indica la seva fitxa, “ofereix una història reflexiva sobre l’abandó i la pèrdua, que s’endinsa sense por en el dolor i la impossibilitat de l’oblit”.
jaja
El certàmen literari de la illa també ha organitzat un segon premi dedicat al gènere negre: La Farola del Mar. Aquest estava obert als estudiants de les escoles de secundària de Santa Cruz i tenia com a requisit començar amb la frase: “El Puerto de Santa Cruz, entrada y salida de viajeros…”. La vencedora d’aquesta també primera edició ha estat Vanessa Pallares Santos, alumna de 4t de la ESO de l’escola Hispano Anglés, que veurà el seu relat curt convertit en un curtmetratge.

Un pensament sobre “Claudio Cerdán s’endu el premi ‘Ciudad de Santa Cruz de Tenerife’

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s