‘Puta pasta’ s’enduu el premi Crims de Tinta

MARINA RIERA (rr_marina) – L’autor Emili Bayo guanya la sisena edició del Crims de Tinta per la seva novel·la ‘Puta pasta’. En la seva primera incursió al gènere negre, l’escriptor lleidatà presenta una mirada crítica cap a una societat plena de corrupció, crisi i impunitat.

Puta pasta tracta d’un munt de diners que tothom vol empaitar. Hi ha una banquera, un constructor, un diputat i, al mig de tot, hi ha un negre: un escriptor d’ofici. Aquest és el pobre desgraciat que s’emporta tots els pals. Haureu de llegir la novel·la per veure qui s’acaba enduent tota la pasta” ha explicat l’autor en declaracions a TotBCNegra.

El jurat encarregat d’escollir l’obra guanyadora ha destacat de “Puta pasta” el seu equilibri estructural i el toc d’humor i farsa que conté. En el seu discurs d’agraïment, el propi Bayo hi ha fet referència: “He volgut fer una peça divertida amb la mirada crítica i àcida que crec que ha de tenir qualsevol novel·la negra”.

L’escriptor ha rebut el premi de la mà de l’alcalde Xavier Trias i de Ricardo Rodrigo, president del Grup RBA. El lliurament del guardó, celebrat a l’auditori de la seu editorial a Barcelona, ha inaugurat la desena edició de BCNegra 2015.

Emili Bayo, guanyador del Crims de Tinta 2015 / TotBCNegra

Emili Bayo, guanyador del Crims de Tinta 2015.                           Foto de Núria Falcó

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s